Le Figuier

Le Figuier is een gastenverblijf met 2 slaapkamers, 1 met tweepersoonsbed en 1 met 2 stapelbedden en badkamer.

Iedere slaapkamer is voorzien van hetzij een tweepersoonsbed, hetzij 2 eenpersoonsbedden. Er is een kinderbedje ter beschikking dat bijgeplaatst kan worden in één van de kamers.

Wat staat er ter beschikking:

Le Figuier is een vakantiewoning voor 4 personen waar de eerste slaapkamer volledig bemeubeld is met een 2-persoonsbed en de tweede met een stapelbed van 2 maal 1,9 m lang en 90 cm breed. Deze bedden kunnen ook naast elkaar geplaatst worden en vormen dan een tweepersoonsbed van 1,90m. De open keuken is volledig ingericht met een koelkast, tweepits elektrisch fornuis, microgolf en klassieke oven. De badkamer heeft een douche en wastafel en herbergt ook de wasmachine.

Het terras (20m²) sluit aan op het zonnedek rond het zwembad en het gazon voor de gite waar U met het aanwezige tuinmeubilair ongestoord kan genieten van het “als god in Frankrijk”-gevoel. Er is ook een aansluitende berging tot uw beschikking. De parking voor uw voertuig is pal naast het vakantieverblijf. Mits voorafgaandelijke afspraak kan ook gebruik gemaakt worden van de garage voor het stallen van bvb motorfietsen.

Scroll to Top