La Vigne

La Vigne is een villa met 5 tweepersoonskamers en 2 badkamers.

Wat mag u verwachten

Het garageverdiep laat U toe om 2 wagens te stallen achter slot met rechtstreekse toegang tot het gelijkvloers (rez-de-jardin). Het met druivelaars belommerd zomerterras van 40m² geeft met 4 traptreden toegang tot de open veranda waar U in alle rust kan genieten van het ontbijt. Er zijn zonneschermen voorzien die de al te sterke zon kunnen afschermen.

In de woonkamer kunnen 10 personen plaats nemen aan de tafel of in het salon en genieten van de mediterrane gerechten die klaargemaakt zijn in de volledig ingerichte keuken.

Deze keuken omvat een klassieke en een combinatie microgolfoven een manshoge koelkast met geïntegreerde diepvriezer. Een vaatwasser neemt de afwassleur uit handen. Een vierpitskookplaat op inductie en voldoende vaat voor 10 personen vullen de keukenkasten. De berging herbergt ook een wasmachine. Op hetzelfde verdiep bevinden zich ook 3 slaapkamers en de badkamer met dubbele lavabo en luxedouche. Het eerste verdiep herbergt een traditionele badkamer ,2 slaapkamers en een kinderspeelkamer.

Scroll to Top